ニュースリリース
- TOP
- 【Food and Nutrition 2016 (台湾,高雄)】赤ショウガと黒ショウガの学術発表を予定!
2016年11月08日
学会
【Food and Nutrition 2016 (台湾,高雄)】赤ショウガと黒ショウガの学術発表を予定!
来る11月19日,高雄(台湾)Kaohsiung Exhibition Center にて開催されるBIT’s 5th Annual World Conference of Food and Nutrition 2016で,赤ショウガと黒ショウガの発表を行います。 http://www.bitcongress.com/wcfn2016/FinalProgram.asp
Sym. 101 14:40-15:00
Polymethoxy Flavonoids in Black Ginger (Kaempferia parviflora) Increases Physical Fitness Performance and Muscular Endurance
Sym. 201 16:50-17:10
Anti-inflammatory Properties of Red Ginger (Zingiber officinale var. rubra) Extract and Suppression of Nitric Oxide Production by Its Constituents
Copyright(c) Oryza Oil&Fat Chemical Co.,Ltd. All Rights Reserved.